Kevätkausi alkaa 11.1.

Roseiran kevätkausi 2021 starttaa maanantaina 11.1. lukujärjestyksen mukaisesti. Pieniä muutoksia on tehty niin ilmoittautumiseen, tuntien toteuttamiseen kuin hinnastoon. Kannattaa siis lukea ohjeet huolella.

Kaikista lukujärjestystunneista on toistaiseksi lähituntitoteutus ajankohtaisten henkilömäärärajoitusten mukaisesti. Lähituntien lisäksi ”online”-merkityt tunnit lähetetään myös suljettuihin Facebook-ryhmiin, joiden kautta tunnille voi osallistua kotoa käsin. Nämä tunnit ovat siis niin sanottuja hybriditunteja, eli samanaikaisesti tunnille osallistuu sekä tanssijoita salissa että etäyhteyden kautta.  

Kaikilla lähitunneilla maksimiosallistujamäärä on 9 tuntilaista + 1 opettaja. Kerralla tanssisalissa saa siis olla maksimissaan 10 henkilöä. Sama rajoitus koskee kaikkia tunteja. 

Online-merkityillä hybriditunneilla (jatkotaso, karnevaalisamban tekniikka, alkeet, keskitaso) on lähituntitoteutuksen lisäksi etäosallistumismahdollisuus. Tuntien Facebook-livelähetykset lähetetään suljettuihin Facebook-ryhmiin. 

Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu kunkin päivän vastuurahastajan kautta (pl. lapset/nuoret). 

Vastuurahastajat: 

  • Maanantai: Miia, puh. 045 7870 5112
  • Tiistai: Ate, puh. 044 5748 528
  • Torstai: Johanna K, puh. 044 0355 396 
  • Lasten ja nuorten ilmoittautumiset tapahtuvat tuntien opettajille. Lapsia ja nuoria infotaan tästä opettajan toimesta tarkemmin. 

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti WhatsApp-viestillä saman päivän klo 15:00 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tuntilainen mainitsee, osallistuuko lähitunnille vai online-tunnille. Lähitunneilla maksimiosallistujamäärä on 9hlöä; paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksimiosallistujamäärän täyttymisen jälkeen ilmoittautuneet ohjataan online-tunnille. 

Ilmoittautumisen yhteydessä tuntilainen lähettää myös vastuurahastajalle tositteen tunnin maksusta. Lähituntien osallistujien nimilista ilmoitetaan kunkin tunnin opettajalle ja opettaja pitää nimenhuudon tunnin alkaessa. Muistathan ilmoittautua ajoissa, mikäli haluat osallistua lähitunnille. 

Online-tunneille osallistujat saavat ennen tuntia kutsun tuntia varten luotuun suljettuun FB-ryhmään. Tuntilainen poistetaan ryhmästä tunnin jälkeen. 

Päivityksiä maksuohjeisiin: Olemme päivittäneet tuntimaksujemme hintoja ja lisänneet uusia maksutapoja. Tässä niistä koostetta, sekä muistin virkistämiseksi kaikki maksutavat ja -ohjeet. 

  • Roseiran jäsenmaksu pysyy luonnollisesti samana koko kauden. Jäsenmaksu on voimassa aina 1.8.-31.7. välisen ajan. Jäseneksi liittyminen tapahtuu osoitteessa roseira.yhdistysavain.fi – jäsenhakemuskaavakkeen täyttämisen jälkeen saat sähköpostiisi jäsenmaksulaskun. Jäsenmaksu maksetaan kerran kaudessa. 
  • Kausimaksut (lapset ja nuoret, jäsenille) ovat lasten ja nuorten tuntien maksutapa. Sen sijaan, että lapsi/nuori maksaisi jokaisen tunnin erikseen, maksetaan syys- tai kevätkauden maksut kerran syksyllä ja kerran keväällä. Kevään osalta kausimaksulaskut lähetetään jäsenmaksulaskun tavoin sähköpostitse heti pian tuntien alettua. Kausimaksujen summat ovat 62€ / Minit, 65€ / Juniorit, 70€ / nuoret (yksi nuorten tunti viikossa) tai 115€ / nuoret (kaksi viikkotuntia). 
  • Aikuisten tuntien maksutapoina ovat jo entuudestaan tutut kertamaksu sekä sarjakortti (vain jäsenille). Kertamaksut ovat 9€ / jäsenet tai 13€ / muut. 10-kerran sarjakortin hinta on 9.1. alkaen 80€ ja kortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Aiemmin myynnissä ollut 20x-kortti poistuu valikoimasta. Sarjakortit, joissa on vielä voimassaoloaikaa jäljellä, käyvät määräaikaansa saakka sellaisenaan.  Sekä kerta- että sarjakorttimaksut käyvät aikuisten lukujärjestystunneille sekä lähitunteina, että onlinetunteina. 
  • UUTENA TUOTTEENA on toivottu aikuisten kausikortti (vain jäsenille). Kausikortti ostetaan koko kevätkaudeksi kerralla. Kausikortti on voimassa kevätkauden tuntien ajan, eli perinteisesti tammikuusta kesäkuun alkuun. Kausikortti ostetaan sen mukaan, kuinka monelle lukujärjestystunnille aikoo kevään aikana osallistua. 

1 kerta / viikko: 155€ (7,38€ / krt) 

2 kertaa / viikko: 300€ (7,14€ / krt)

3 kertaa / viikko: 440€ (6,98€ / krt)

Korttia ostettaessa päätetään, mille tunneille kortti käy. Ostat siis kortin esimerkiksi kaikille kevään keskitason tunneille, tai 2 kertaa / viikko -kortin kaikille kevään keski- ja jatkotason tunneille. Mikäli tanssija haluaa käydä näiden tuntien lisäksi myös muilla lukujärjestystunneilla, maksetaan nämä erikseen esimerkiksi kertamaksulla / 10x-kortilla. 

Aikuisten kausikortti käy seuraaville tunneille: Karnevaalisamba Jatkotaso, Karnevaalisamba Tekniikka, Karnevaalisamba Alkeet, Karnevaalisamba Keskitaso. Mikäli emme kevään aikana pysty järjestämään lähitunteja, pyörivät online-tunnit joka tapauksessa! Kausikortti kannattaa siis ehdottomasti ostaa, mikäli aikoo kevään aikana sitoutua jollekin yllä mainituista tunneista. 

Huom! Kausikortti ei takaa paikkaa lähitunneilla! Kausikorttilaisten tulee ilmoittautua tunneille samalla tavalla, kuin muidenkin tuntilaisten. 

Kausikortti ei ole fyysinen kortti, vaan rahastajien tiedossa oleva lista. Kausikortin voit ostaa esimerkiksi ylempänä mainituilta vastuurahastajilta. 

Toistaiseksi Roseiralla ei ole rahastajaa paikanpäällä kassalla, vaan kaikki maksuliikenne tapahtuu etänä. Maksutapoina käyvät jo entuudestaan tutut tilisiirto ja MobilePay, sekä tutut liikuntaedut. 

Sekä lähi- että onlinetuntien maksut todistetaan ilmoittautumisen yhteydessä kuvalla maksusta (joko kuvakaappaus tai kuva ruksitetusta sarjakortista). Mikäli maksutapana on uusi tuote, aikuisten kausikortti, niin maksutositteena riittää maininta kausikortista. 

Roseiran tilinumero: FI59 800016 71331818 

MobilePay -koodi: 36229 

2 kommenttia artikkeliin ”Kevätkausi alkaa 11.1.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s