Peach Flat & Minimalist Beauty Website

 

Roseiralla pääset harrastamaan brasilialaista karnevaalisambaa sekä soiton että tanssin parissa! Valitse itsellesi mieluisat tunnit ja rakenna lukujärjestyksestä juuri sinulle paras combo! 

Syksyn 2021 lukujärjestys 

img_6241

 

Tuntikuvaukset

Karnevaalisamba Jatkotaso: Nimensä mukaisesti jatkotason tunnilla keskitytään vaikeampaan tanssitekniikkaan ja haastavimpiin tekniikoihin. Tunti soveltuu tanssijoille, jotka hallitsevat samban perusaskeleen (samba no pé:n) nopeaan tempoon hyvin. 

Bateria (rumpuryhmä): Samban soittamiseen keskittyvällä tunnilla treenataan eri soittimien ja soitinkuvioiden kautta samban perusrytmejä ja musiikkilajeja. Tunnille voit tulla myös täysin ilman soittotaustaa! 

Karnevaalisamba Alkeet: Samban perusteista lähtevä tekniikkatunti, jonka aikana opit hallitsemaan karnevaalisamban perusteet. Alkeistunti starttaa alusta aina elokuussa sekä tammikuussa. Alkeistason jälkeen voit siirtyä seuraaville tasoille tai halutessasi jatkaa alkeissa. Tunnille et tarvitse tanssitaustaa!

BrassiMix: Liikunnallinen tunti, jossa tekniikalla ei ole niin väliä! Tunti soveltuu aivan kaikille. Tunnilla liikutaan helppojen koreografioiden ja hauskanpidon siivittämänä. Hikitakuu!

Karnevaalisamba Keskitaso: Keskitason tekniikkatunnilla treenataan samban perusliikkeitä ja hiotaan liikeratoja kuntoon. Tunti soveltuu kaikille alkeistason käyneille – tuntia suositellaan myös jo pidempään tanssineille. 

Lasten Samba Minit: 5-8 vuotiaiden sambaryhmä. Tunneilla tanssitaan, liikutaan, askarrellaan sekä opitaan mm. tasapainoon liittyviä tärkeitä osa-alueita. 

Lasten Samba Juniorit: 9-12 vuotiaiden sambaryhmä. Tunneilla treenataan sambakoreografioita, tekniikkaa sekä harjoitellaan esiintymistä. 

Nuorten Samba: 13-17 vuotiaiden ryhmä. Tunneilla treenataan sambatekniikkaa ja hauskoja koreografioita. Nuoret pääsevät haastamaan myös muita ja toimimaan välillä itse ohjaajina niin halutessaan. 

Sambakoulutunti (tanssijat + bateria): Sekä soittajille että tanssijoille tarkoitettu yhteistunti, jonka aikana treenataan eri osa-alueita. Sambassa musiikin ilmentäminen on äärimmäisen tärkeää, joten tanssijoiden ja soittajien yhteispeli on tärkeää. Tunti soveltuu aivan kaikille! 

TGIF: Perjantaituntien sisältö vaihtelee teemoittain – luvassa mm. pilatesta, sambistan kehonhuoltoa, commercial dancea ja vaikka mitä! 

 

Ajankohtaiset tiedotteet aikuisten tuntien sisällöstä löydät aina Roseiran Instagram-tarinoista! 

Sambakoulu on rekisteröity yhdistys, União da Roseira ry. Toimitilat sijaitsevat Sarankulmassa Pyrynkadulla. Tervetuloa Casa Roseiralle tanssimaan ja soittamaan sambaa, askartelemaan asuja ja lavastevaunuja tai auttamaan monenlaisissa muissakin vapaaehtoishommissa. Meillä riittää sopivaa tekemistä ihan kaikille!