SAMBA PERUSTASO: Samba perustaso sopii vasta-aloittaville ja pidempään tanssineille tanssijoille. Perustason tunnilla opetellaan alusta saakka huolellisesti samban perustekniikka ja samban perusaskel samba no pé yksinkertaisten harjoitteiden ja lyhyiden liikesarjojen kautta. Tunnilla keskitytään samban tekniikan lisäksi hyvän tanssiasennon ja tanssillisuuden löytämiseen sekä musiikin kuuntelemiseen. Perustason tunnille et vielä tarvitse korkokenkiä, tanssitossut/lenkkarit riittävät. Tunnin kesto: 55min.

SAMBA KESKITASO: Keskitason tunti sopii kaikille vähintään vuoden tanssineille, jotka hallitsevat hyvin samban perustekniikan. Keskitasossa hiotaan perustekniikkaa eteenpäin ja etsitään omaa tyyliä yhdistelemällä liikkeitä liikesarjoiksi ja maustamalla liikkeitä erilaisilla tyyleillä. Tunnilla harjoitellaan myös musiikin kuuntelemista ja sambamusiikin erilaisten elementtien ja osien tunnistamista ja ilmentämistä. Tunnille voi tulla joko tossuilla tai pidempään tanssineet korkokengillä. Tunnin kesto: 55min.

SAMBA JATKOTASO: Lukujärjestyksen haastavin tunti, edellytyksenä nopean samba no pé:n ja samban perustekniikan sujuva hallitseminen. Tunnilla hiotaan ja kehitetään omaa tyyliä ja tekniikkaa haastavien sarjojen ja harjoitusten kautta nopeassa tempossa erityylisten opettajien ohjauksessa. Voit tulla tunnille joko tossuissa tai korkokengissä. Tunnin kesto: 55min.

SAMBA SHOW: Show-tunnilla harjoitellaan esiintymiskoreografioita ja esiintymistä. Tunnilla pääset harjoittelemaan lavalla oloa, sisääntuloja ja poistumisia sekä kokeilemaan pidempiä koreografioita ja sarjoja. Edellytyksenä perustekniikan sujuva hallinta. Tunnille voit tulla tossuilla tai korkokengillä. Tunnin kesto: 55min.

SAMBAILE: Sambaajien oma hikitunti! Sambailessa nostetaan syke korkealle ja pidetään hauskaa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Tekniikka ei ole tunnilla oleellista, mutta samban alkeet helpottavat koreografioiden omaksumista. Tunnilla tanssitaan sykettä nostattavia ja nopeasti omaksuttavia koreografioita pääasiassa brasilialaisen ja muun lattarimusiikin tahdissa. Yhden sambailejakson kesto on yleensä 4-5 viikkoa, joten ehdit tutustumaan koreografioihin rauhassa ja ottamaan ilon irti. Tunnille et tarvitse kuin vesipullon, treenivaatteet ja hyvän mielen! Tunnin kesto: 45min.

SAMBA-REGGAE: Kaikille sopiva tunti, jolla tutustutaan alun perin Bahian alueelta lähtöisin olevaan musiikki- ja tanssityyliin. Tunnin pääpaino tanssiliikunnassa ja hikoilussa, ei niinkään teknisten yksityiskohtien hiomisessa. Mukaan vesipullo ja treenivaatteet.

LASTEN SAMBA MINIT: Lasten samba 7–9-vuotiaille. Minien tunnilla lapset alkavat tutustua samban tekniikkaan ja samban perusaskeleeseen samba no pé:seen. Tunnilla tanssitaan ja leikitään hyvällä mielellä yhdessä. Tunnin kesto: 50min.

LASTEN SAMBA JUNIORIT: Lasten samba 10–12-vuotiaille. Junioreiden tunnilla lapset harjoittelevat jo pidemmälle samban tekniikkaa liikesarjojen kautta leikkiä ja hauskanpitoa unohtamatta. Tunnin kesto: 55min.

SATUSAMBA: Lasten samba 4–6-vuotiaille. Satusambassa tanssiin, musiikkiin ja samban yksinkertaisiin perusliikkeisiin tutustutaan leikin kautta. Tunnin kesto: 45min.

SAMBA NUORET: Yläasteikäisten jatkava ryhmä. Uudet yläasteikäiset tanssijat aloittavat aikuisten perustason tunnilta nuorten kausimaksulla ja siirtyvät alkeiden jälkeen nuorten ryhmään. Samba nuoret – tunnilla hiotaan omaa tyyliä, perustekniikkaa ja esiintymistä erilaisten harjoitteiden ja sarjojen kautta. Tunnin kesto: 55min.

LAPSI-VANHEMPI -SAMBA: Kurssilla tutustutaan sambaan tanssillisten leikkien, lorujen ja liikunnan myötä. Kurssi on tarkoitettu 1–3 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Lapselle sisätossut ja juomapullo mukaan.