União da Roseira on yleishyödyllinen yhdistys, jolla ei ole palkattua henkilökuntaa. Kaikki toiminta tapahtuu sambakoululaisten voimin talkootyönä. Liittymällä Roseiran jäseneksi saat kaikki jäsenedut kertaheitolla: jäsenhintaiset tanssitunnit ja -kurssit, mahdollisuuden osallistua soitonopetukseen sekä karnevaalikulkueeseen omasta koulustaan ylpeänä roseiralaisena. Jäsenille lähetetään myös säännöllisesti uutiskirje, josta saat tietoa sambakoulun toiminnasta.

JÄSENMAKSU JA JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Jäsenmaksu kaudella 2022–2023 on 15 vuotta täyttäneiltä 60 euroa ja alle 15-vuotiailta 32 euroa. Jäseneksi voi liittyä missä kohtaa tahansa kauden aikana. Jäsenmaksu on voimassa 1.8.2022–31.7.2023. Liittyminen ja jäsenmaksun laskutus tapahtuu Yhdistysavaimen kautta.

Jäsenmaksu oikeuttaa jäsenhintaisiin tunteihin ja kursseihin sekä muihin jäsenetuihin.

Liity Roseiran jäseneksi tästä!

LASTEN JA NUORTEN KAUSIMAKSUT

Kausimaksut lapsille ja nuorille ovat seuraavat:
Minit 62 €
Juniorit 65 €
Nuoret 75 €
(Vain jäsenet)

Lisäksi nuoret voivat halutessaan käydä aikuisten tunneilla hieman alennettuun hintaan alle 18-vuotiaiden 10x-sarjakortilla, joka on 60 € (vain jäsenille).

Jäseneksi liittyminen ja kausimaksujen laskutus tapahtuu Yhdistysavaimen kautta. Sisaralennus kausimaksusta on 15 euroa. Ensimmäinen maksaa täyden kausimaksun ja loput sisaruksista maksaa kausimaksun 15 euron alennuksella.

Liity Roseiran jäseneksi tästä!

TUNTIMAKSUT JA MAKSUTAVAT

Tuntimaksut ja sarjakortit maksetaan sambakoulun kassalla maksukortilla tai Smartum-, Virike- tai TYKY-seteleillä. Myös Smartum Saldo-, ePassi- ja TYKY-Online -maksut ovat mahdollisia.