Roseiran syyskausi alkaa 14.8.

Sambakoulun syyskausi pyörähtää käyntiin maanantaina 14.8. klo 18 infolla ja ilmaisella 45 minuutin näytetunnilla (Samba perustaso ja Sambaile). Näytetunnin jälkeen on vuorossa rumpuryhmän eli baterian treenit, johon ovat tervetulleita kaikki samban soitosta kiinnostuneet. Nähdään siis maanantaina 14.8. sambakoulun tilossa Nekalassa osoitteessa Ahlmanintie 56.  HUOM! Elokuussa uusilla harrastajilla on lisäksi mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi mitä tahansa lukujärjestyksen tuntia. Tervetuloa brasilialaisten rytmien sykkeeseen Casa Roseiralle!

Tiedustelut: uniaodaroseira@gmail.com tai 0447993063.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s