Sunnuntain Teematunti käynnistyy baiana-kurssilla

Nyt laitetaan vannehameet keinumaan! Roseiran syyskauden lukujärjestyksen sunnuntaiuutuus – teematunnit – pyörähtää käyntiin kolmen kerran baianakurssilla, jonka opettajina toimivat Kaisa ”Kuisma” Muhonen ja Lilli Hirvi. Nyt on loistava tilaisuus tulla kokeilemaan ison vannehameen kanssa tanssimista: Sunnuntaina 20.8. lähdetään liikkeelle perusliikkeillä ison hameen kanssa ja seuraavalla parilla kerralla luvassa on koreografisempaa etenemistä. Tunneille ovat tervetulleita niin nykyiset ja tulevat baianat kuin muutkin isolla hameella tanssimisesta kiinnostuneet.  Teematunti on Roseiralla sunnuntaisin klo 16.15-17.10. Tunnilla normaali tuntimaksu.

(Kuva: Valtteri Enstedt)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s