Perustason intensiivikurssi la 18.11.2017

Syksyllä sambaharrastuksen aloittaneille, nyt aloittamista pohtiville ja myös konkareille sopiva perustason intensiivikurssi järjestetään 18.11.2017.

Tervetuloa tanssimaan karnevaalisambaa ja anna mahtavien rytmien viedä mukanaan! Roseiralla on tarjolla lauantaina 18.11.2017 klo 12-15 karnevaalisamban perusteita intensiivisesti. Kurssilla käydään läpi yleisimpiä samban askeleita, samballe tyypillistä vartalonkäyttöä ja käsien hallintaa, yhdistellen näitä lopulta lyhyiksi sarjoiksi.  Kurssi sopii vasta-alkajalle, mutta toimii myös loistavana kertauksena jo sambaa tanssineille! Liikkelle lähdetään rauhallisesti, jolloin kaikki varmasti pääsevät mukaan.

Opettajana toimii Marjo ”Maikku” Tuomimäki.

Kuva: Valtteri Enstedt

Kurssin jäsenhinta 20 e, muut 25 e. Voit maksaa kurssin Roseiran tilille FI5980001671331818 tai sambakoulun kassalle käteisellä tai yleisimmillä liikuntaseteleillä. Tilimaksut viimeistään 15.11. mennessä.

Muista ilmoittautua:

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 15.11. mennessä maikku at roseira.net. Kerro ilmoittautuessasi oletko uusi harrastaja vai sambaa jo aiemmin tanssinut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s