Viva Las Roseiras! -30-juhlashow ja -bileet la 10.3.2018.

Roseiran Viva Las Roseiras! -30-vuotisjuhlashow ja -bileet juhlitaan la 10.3.2018 klo 20 alkaen Hiedanrannan Kuivaamolla. Shown teemana on Las Vegas, luvassa siis säihkettä ja mieleenpainuvia esityksiä livemusiikkiin. Huikean show’n jälkeen juhlat jatkuvat klo 03 saakka. Tarjolla on brassimusaa á la Dj Klaus Wing ja tanssimaan pääsee myös livebändi Papagoden tahtiin! Näitä bileitä ei kannata missata!

Show’n ohella on mahdollista nauttia aitoa brasilialaista ruokaa, feijoadaa hintaan 10 e/annos. Herkullista ruokaa on tarjolla liha- ja kasvisversiona, jotka molemmat ovat gluteenittomia, maidottomia ja kananmunattomia. Huomioithan, että ruokalippujen myydään vain ennakkoon. Ruokaliput jaetaan lippujentarkistuksen yhteydessä Kuivaamolla.

Liput on myynnissä Tiketissä. Huom! Tulossa myös ryhmälippu (min. 10 lippua/tilaus) Early Bird -hintaan (alk. 30,50 e, sis. palvelumaksu).

Tapahtumasivu Facebookissa.

 

showjuliste_2017_webversio2-page-001

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s