Roseiran syyskausi alkaa to 16.8.

Roseiran syyskausi starttaa to 16.8. klo 18. Aluksi pidetään lyhyt info (n. 30 min.), jonka jälkeen alkaa ilmainen näytetunti. Näytetunnilla pääset kokeilemaan sekä samban askeleita että vauhdikkaita Sambaile-muuveja! Lähde rohkeasti tutustumaan brasilialaisten rytmien sykkeeseen!

Syksyn lukujärjestys on tässä, por favor!

lukkari_s2018Lukujärjestyksen mukaiset tunnit alkavat su 19.8.

Aikuisten tunneille ei ole ennakkoilmoittautumista. Lasten ja nuorten ilmoittautuminen uusille harrastajille alkaa 5.8. Aloittavat nuoret harjoittelevat syyskauden samban perustason tunneilla torstaisin. Lasten ja nuorten ilmoittautuminen: tiia-maria@roseira.net

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s