Perustason intensiivikurssi tammikuussa

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna pääsee sukeltamaan samban syövereihin perustason intensiivikurssin myötä.

Uusille harrastajille suunnattu perustason intensiivikurssi järjestetään Roseiralla kahdessa osassa: pe 25.1. klo 18-20 ja la 26.1. klo 12-15.

Tule tanssimaan karnevaalisambaa ja anna mahtavien rytmien viedä mukanaan! Roseiralla on tarjolla tammikuussa karnevaalisamban perusteita intensiivisesti. Kurssilla käydään läpi yleisimpiä samban askeleita, samballe tyypillistä vartalonkäyttöä ja käsien hallintaa, yhdistellen näitä lopulta lyhyiksi sarjoiksi. Kurssi sopii vasta-alkajalle, mutta toimii myös loistavana kertauksena jo sambaa tanssineille! Liikkeelle lähdetään rauhallisesti, jolloin kaikki varmasti pääsevät mukaan. Kurssin jälkeen voi jatkaa sambaharrastusta perustason ryhmässä, joka treenaa torstaisin klo 18.45-19.40. Lisätiedot: http://www.roseira.net.

Opettajina toimivat Liisa ”Lissu” Oksanen ja Marjo ”Maikku” Tuomimäki.

Kurssin jäsenhinta 35 e, muut 40 e. Voit maksaa kurssin Roseiran tilille FI5980001671331818 tai sambakoulun kassalle käteisellä tai yleisimmillä liikuntaseteleillä. Tilimaksut viimeistään 23.1.2019 mennessä.

Ilmoittautumiset 23.1.2019 mennessä maikku at roseira.net. Kerro ilmoittautuessasi oletko uusi harrastaja vai sambaa jo aiemmin tanssinut.

Tervetuloa!

HUOM! Kurssi on nyt TÄYNNÄ! Ilmoitamme mahdollisista peruutuspaikoista ja mahdollisen uuden kurssin järjestämisestä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan mahdolliselle toiselle kurssille, laitathan viestiä maikku@roseira.net.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s