Roseiran toiminta tauolla 26.3.2020 saakka

Koronaviruksen etenemisen ja hallituksen uusimpien ohjeistusten vuoksi Roseiran tiloissa kaikki järjestetty toiminta on tauolla 26.3. saakka! Tämä koskee tunteja, kursseja, pukutalkoita jne.
Ilmoitamme, miten tilanne etenee. Roseiralaisilla ei tiettävästi ole ollut tartuntoja, mutta Roseiran hallitus päätti asiasta tänään varotoimena. Seuraamme monen muun vastaavan toimijan esimerkkiä. Monet vastaavat urheiluseurat ja liikuntakeskukset ovat niin ikään laittaneet toimintansa tauolle ainakin seuraavaksi kahdeksi viikoksi.
Tauko koskee myös tulevan lauantain Megalauantaita. Olemme asiasta erittäin harmissamme, mutta olosuhteet huomioon ottaen koemme päätöksen vastuulliseksi. Mikäli olet ehtinyt maksamaan lauantain kurssin etukäteen, olethan siitä yhteydessä rahastonhoitajaamme Maritaan, niin voitte sopia maksun palauttamisesta. Maritan tavoitat spostilla: marita at roseira.net  Teemme kaikkemme, että saamme järjestettyä korvaavan Megalauantain myöhempänä ajankohtana. Ilmoitamme tästä heti, kun tiedämme asiasta enemmän. 
Pahoittelemme tilannetta, mutta tämä on järkevin ratkaisu tässä tilanteessa! Seuraamme tilannetta päivittäin ja ilmoitamme mikäli muutoksia tilanteeseen tulee Roseiran osalta.
Koronaviruksesta ja hallituksen uusimmasta ohjeistuksesta voit lukea mm:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s