Syyskausi alkaa 10.8.

Syyskauden lukujärjestystunnit pyörähtävät käyntiin viikolla 33. Perinteiseen tapaan kausi aloitetaan infotilaisuudella, jossa käydään läpi syksyn lukujärjestys, hinnat, esitellään opettajia ja tietenkin pidetään lyhyet näytetunnit.

Infotilaisuus Roseiralla ma 10.8. klo 17:30 alkaen.

Klo 18:00 näytetunti BrassiMixistä ja klo 18:30 näytetunti samba avoin taso / samba alkeet. Klo 19-> esittelyssä bateria. Infotilaisuus on ensisijaisesti suunnattu uusille harrastajille, mutta paikalle voi tulla toki muutkin, erityisesti jos on jotain kysyttävää lukujärjestyksestä tai muusta syksyn opetuksesta! Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s