Karnevaalisamban intensiivikurssi helmikuussa

Uusille harrastajille suunnattu perustason intensiivikurssi järjestetään Roseiralla kahdessa osassa: pe 2.2. klo 18-20 ja la 3.2. klo 12-15.

Tervetuloa tanssimaan karnevaalisambaa ja anna mahtavien rytmien viedä mukanaan! Roseiralla on tarjolla helmikuussa karnevaalisamban perusteita intensiivisesti. Kurssilla käydään läpi yleisimpiä samban askeleita, samballe tyypillistä vartalonkäyttöä ja käsien hallintaa, yhdistellen näitä lopulta lyhyiksi sarjoiksi. Kurssi sopii vasta-alkajalle, mutta toimii myös loistavana kertauksena jo sambaa tanssineille! Liikkeelle lähdetään rauhallisesti, jolloin kaikki varmasti pääsevät mukaan. Kurssin jälkeen voi jatkaa sambaharrastusta perustason ryhmässä, joka treenaa torstaisin klo 18.45-19.40.

Opettajana toimii Marjo ”Maikku” Tuomimäki.

Kurssin jäsenhinta 25 e, muut 30 e. Voit maksaa kurssin Roseiran tilille FI5980001671331818 tai sambakoulun kassalle käteisellä tai yleisimmillä liikuntaseteleillä. Tilimaksut viimeistään 29.1.2018 mennessä.

Ilmoittautumiset 31.1.2018 mennessä maikku at roseira.net. Kerro ilmoittautuessasi oletko uusi harrastaja vai sambaa jo aiemmin tanssinut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s